“Dat hebben we weer mooi geklaard”

Een gesprek met Ceylan Bozkurt-Ilanbey is een gesprek met één brok enthousiasme en passie. Passie voor haar vak: werkvoorbereider bij Hendriks ruwbouw en daarmee en specialiste in tunnelbouw en prefab. Voordat ze bij Hendriks binnenkwam, had ze al MTS- en HTS Bouwkunde-studie op de teller staan. Ze stond dan ook te trappelen om aan de slag te gaan.

De vraag of ze het naar haar zin heeft, is bijna overbodig. “Ik heb ontzettend veel plezier in m’n werk”, begint ze het gesprek. “We hebben een geweldig en jong team dat veel voor elkaar over heeft en waar je eerlijk met elkaar omgaat. Dat is mij op het lijf geschreven.” Ceylan werkt hard. Ze is naast haar werk ook moeder, gelukkig getrouwd en heeft een grote interesse voor reizen en architectuur.

“Ik houd ervan om hard te werken en wil graag alles proberen te begrijpen. Wat dat betreft krijg ik hier volop ruimte. Je wordt niet alleen gestimuleerd om werk op te pakken maar krijgt ook de bijbehorende verantwoordelijkheid. Bovendien wordt er altijd naar je kwaliteiten gekeken en gestimuleerd om die te gebruiken. Dat prikkelt, daagt uit en zorgt ervoor dat je in veel opzichten groeit. Daar haal ik veel voldoening uit. Ik vind het mooi om samen aan een project te hebben gewerkt en vervolgens het eindresultaat te zien. Dan denk je bij jezelf: “Dat hebben we weer mooi geklaard.”

Terug naar alle verhalen