Montagemedewerker

Wie zoeken we?

  • Wij zoeken gemotiveerde, harde werkers, met technisch inzicht.
  • Ervaring met booglassen (elektrodelassen)
  • Wij zoeken mannen of vrouwen die handig zijn en snel begrijpen wat de bedoeling is.
  • Wij zoeken montagemedewerkers met minimaal VMBO of MBO niveau 1 of 2
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat ga je doen?

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en stellen van stalen bekistingen op diverse bouwlocaties in Nederland en soms ook in het buitenland. Als montagemedewerker heb je een avontuurlijke en zelfstandige baan. Je ben je een belangrijke schakel in een bouwproces en zorgt voor tevreden klanten. Je werkt vaak samen met een of meerdere collega’s en zorgt dat de uitvoerende partij zijn werk kan doen.

Wat bieden wij je?

  • Hendriks stalen bekistingtechniek is een leuke, goede en ook een veilige plek om te werken. Wij zijn zuinig op onze werknemers, omdat we weten dat ze een onmisbare schakel zijn voor het succes van ons bedrijf. In ons bedrijf heerst een prettige werksfeer.
  • Wij bieden je een kans om te leren en verder te groeien in je beroep.
  • Wij bieden je (kans op) een vaste betrekking
  • Wij bieden een uitstekend salaris dat kan variëren al naar gelang je ervaring.
  • Je ontvangt daarnaast vakantiegeld  van 8%. Bij een fulltime dienstverband heb je recht op 27 vakantiedagen en 10 ADV-dagen.

Gezondheid en doorleren

Hendriks stalen bekistingtechniek stimuleert een fit lijf en een flexibele geest. We hebben dus veel aandacht voor gezondheid. Dat betekent: gratis sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, een gratis cursus ‘Stoppen met roken’ en vers fruit op het werk.

Bovendien vinden we het  belangrijk dat je met veel plezier aan het werk bent en je blijft ontwikkelen. Het volgen van een opleiding of cursus is bij ons heel gewoon. Dus wil jij je lastechnieken verbeteren, een cursus Duits volgen of zelfs de opleiding tot voetbalcoach doen? Kom bij ons werken en wij gaan samen kijken hoe we dat mogelijk kunnen maken.

Wie is Hendriks stalen bekistingtechniek?

Hendriks stalen bekistingtechniek is een gerenommeerde leverancier van stalen wand- en tunnelbekisting voor de woningbouw. Alle onze ontwerpen zijn klantspecifiek, dus leveren we maatwerk. De projecten die we aannemen variëren van duizenden euro’s tot enkele miljoenen. Daarbij leveren we alle voorzieningen en diensten die bij de montage ervan komen kijken.

 

Vragen? Heb je vragen over de vacature? Wil je iemand spreken die je meer kan vertellen over jouw werkzaamheden en het bedrijf? Bel dan Jos Terschegget, hoofd montage (06-55193533) Wil je solliciteren? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop.

Terug naar alle vacatures Solliciteer direct