Beginnend lasersnijder/ zetter

Met onze moderne, uiterst nauwkeurige lasersnijmachine en knip- en zetbanken voeren wij plaatbewerkingen snel en efficiënt uit. We verwerken staal, aluminium, roestvrij staal en sendzimir verzinkte platen voor o.a. constructie- bedrijven en de beton- en plaatverwerkende industrie.

Hendriks plaatbewerking is een onderdeel van Hendriks stalen bekistingtechniek en is gevestigd in Veenendaal, er zijn circa 60 mensen werkzaam. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Hendriks groep met in totaal circa 180 medewerkers, een groep van 4 bedrijven met een lange historie. De cultuur is informeel en professioneel. Wij hechten veel waarde aan het nastreven van onze kernwaarden werkplezier, eigenaarschap, klantgericht werken en kennis/ vakmanschap.  Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar:

BEGINNEND LASERSNIJDER/ZETTER

Ontwikkel je in het  lasersnijden en zetten van diverse platen.

Wij vragen:

  • Opleiding in de techniek
  • Ervaring met werken in de metaalbranche
  • Tekeningen kunnen lezen
  • Ervaring met software zoals bystronic of LVD
  • Flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Bereidheid om in 2 ploegendienst te willen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden:

Je werkt met betrokken en gemotiveerde collega’s samen in een dynamische omgeving waarbij jouw mening telt en je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen tot een allround vakman.  Daarnaast krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk werk te kunnen leveren. Goede arbeidsvoorwaarden zijn bij ons vanzelfsprekend. Binnen de Hendriks groep is veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Wij geloven in de kracht van een fit lijf en een flexibele geest.  Zo bieden wij onder andere programma’s om gezondheid & vitaliteit te bevorderen.

Interesse?

Voor vragen over de functies kun je contact opnemen met de heer Elroy Oostenrijk, hoofd produktie, (0318-566538). Wil je solliciteren? Stuur dan je cv met daarbij een motivatie naar mevrouw Lisa Smit- Van de Bovenkamp  l.smit@hendriks-groep.nl

Wil je meer informatie over ons en onze producten? Kijk dan op www.hendriks-groep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar alle vacatures Solliciteer direct