Mijn Hendriks

Werk je al bij de Hendriks groep? Hieronder vind je de laatste nieuwtjes, memo’s en regelingen zodat je altijd goed geïnformeerd bent om met plezier te kunnen werken.

Graag willen wij je op de hoogte brengen van ons besluit om de datum van de maandelijkse salarisuitbetaling aan te gaan passen.

Bekijk bericht

De Hendriks groep hanteert de volgende uitgangspunten om besmetting met het Corona virus zo veel mogelijk te voorkomen. Deze uitgangspunten gaan per direct in en duren tot nader bericht. We volgen daarmee de richtlijnen van het RIVM én ons gezond verstand.

Bekijk bericht

In het kader van het steeds meer digitaliseren en ons streven om zo min mogelijk papier te verbruiken, hebben we besloten om te stoppen met de papieren salarisstroken.

Bekijk bericht

Gerrit Budding is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Utrecht / in de sector Techniek en gebouwde omgeving. Vrijdag 28 juni 2019 maakte SBB dat bekend.

Bekijk bericht

Per 1 maart is er binnen Hendriks een nieuw vast aanspreekpunt voor wat betreft het sporten bij NederVeluwe.

Bekijk bericht

Na maanden van onderhandelingen is er onlangs een principe akkoord bereikt over de nieuwe CAO Metalektro 2018-2020. In deze memo staan de loonsverhogingen uit de nieuwe CAO vermeld, die loopt van 1 juni 2018 tot 1 december 2020.

Bekijk bericht

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Bekijk bericht

Veel rokers stellen de keuze om te stoppen steeds uit en dat is zonde. Want aantoonbaar is het leven van een niet-roker altijd, prettiger, gelukkiger en relaxter dan dat van de roker. Zet nu de stap naar een (rook) vrij leven!

Bekijk bericht

Jaren geleden begon het met een droom, maar nu is Hendriks Houtbewerking (HHB) een feit. Houten accessoires worden in eigen huis gemaakt door onze collega Tom Hansen. Hierdoor kunnen wij snel reageren op de vraag van de klant en zijn we flexibel.

Bekijk bericht

Met ingang van 1 november 2018 heeft de Hendriks groep een externe vertrouwenspersoon aangesteld via Emergenz B.V. Bij de vertrouwenspersoon kun je terecht voor zaken die jij als ongewenst ervaart en die jou hebben gekwetst en tot gevolg hebben dat jij je niet veilig voelt op het werk. Het kan gaan over pesten, (seksuele) intimidatie, agressie, geweld of discriminatie.

Bekijk bericht

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Bekijk bericht