De 4 beloftes van Hendriks Groep

Wij beloven je een baan met werkplezier: Trots op wat we doen! Dat is het gevoel wat je krijgt als je werkt bij Hendriks. Waar je dat aan merkt? Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk. Ze denken in mogelijkheden en oplossingen. En nemen net dát stapje extra om het werk voor elkaar te krijgen.

Wij beloven je een baan waarin je je talenten kunt ontwikkelen: Daarom geven we onze medewerkers de mogelijkheid aan doelen te werken die passen in hun én onze toekomst. Leren vinden wij belangrijk. Of dat nu via een training, coaching of on-the job is, dat blijft bij ons maatwerk. Ieder persoon is uniek en heeft zijn of haar talenten. Wij maken daar gebruik van!

Wij beloven je een baan waarin we je waarderen: Goed werk leveren belonen wij goed én op tijd. Dat vinden wij heel logisch. We vinden het belangrijk dat jij het goed hebt bij ons. Een compliment of schouderklopje hoort daar ook bij. Net als een traktatie als we iets te vieren hebben. Hendriks stimuleert een fit lijf en een flexibele geest! Je kunt bij ons gratis sporten of een opleiding volgen waar je blij van wordt. We gaan met je in gesprek over je  werk en privé balans. En we doen gezellige dingen met elkaar zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Hendriks wintersport .

Wij beloven wat we doen en doen wat we beloven: Daar kunnen we kort over zijn. We zeggen waar we voor staan en houden ons daaraan.